Vi søger en teamleder til Socialpsykiatrien i Odsherred Kommune

Brænder du for at levere støtte til borgere i socialpsykiatrien? Kan du udvikle og samarbejde? Så er det måske dig vi søger som den nye leder af socialpsykiatrien i Odsherred Kommune.

Om stillingen

Vi søger en leder, der bliver ansvarlig for socialpsykiatrien i Odsherred Kommune, hvor 150 – 200 borgere med psykiske og sociale problemer modtager socialpædagogisk støtte fra 35 engagerede og dygtige medarbejdere.

Som leder af socialpsykiatrien får du det faglige og personalemæssige ansvar for hele socialpsykiatrien, ligesom du sammen med afdelingslederen har et medansvar for økonomien.

Vi forventer at ansætte en leder med erfaring fra det specialiserede voksenområde. Vi forestiller os at du har en pædagogisk uddannelse, men du kan også have en sundhedsfaglig uddannelse. Som leder tror vi du lykkes bedst, hvis du kan genkende dig selv i de fleste af disse personlige egenskaber: åben, tillidsfuld, struktureret, samvittighedsfuld og stabil.

Du kan læse endnu mere i job- og personprofilen, hvor vi har sat flere ord på socialpsykiatrien og hvad det er for en leder vi ønsker os.

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode rammer for ledelse, engagerede medarbejdere og gode samarbejdspartnere. Du får også et stort handlerum som leder af socialpsykiatrien, for vi ønsker en leder der er med til at fylde rammerne ud, og måske skubbe lidt til dem.

Vi er ambitiøse og udviklingsorienterede, så vi hele tiden sikrer at borgerne får den støtte de har behov for.

Kontakt

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte ledelsesrådgiver Michael Bager fra Skrivsand, på telefon 3018 1714 eller afdelingsleder for Tilbud og Indsatser, Tobias Buch Juhl på telefon 4121 2985.

Tidsplan

Der er ansøgningsfrist d. 31. maj. Første samtale gennemføres d. 13.juni og anden samtale d. 19. juni.

www.odsherred.dk