Vi søger en leder af Myndighed og Indgangen, i Center for Handicap og Psykiatri i Slagelse Kommune

Er du dygtig? Motiveres du af ambitiøse målsætninger? Har du erfaring fra det specialiserede socialområde, fra et myndighedsperspektiv?

Så er det formentlig dig vi leder efter, som Leder for Myndighed og Indgangen, i Center for Handicap og Psykiatri i Slagelse Kommune.

Det er ikke et månelandingsprojekt vi har sat i gang, men Slagelse Kommune er en af de store spillere på socialområdet og vi har store ambitioner om at skabe nødvendige forandringer: vi vil have flere borgere i egne tilbud, vi vil sikre at borgernes reelle behov afspejler sig i deres indsatser, vi vil have styr på økonomien og så vil vi helt enkelt sikre, at alle bliver fagligt dygtigere.

I den nærmeste fremtid kræver det en Leder for Myndighed og Indgangen, der bl.a. kan sætte fokus på det gode arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og etablering af nye samarbejdsrelationer. Ved du hvordan man gør det og vil du indgå i en dynamisk ledelsesgruppe med højt til loftet, hvor vi dyrker fagligheden, så håber vi, at du vil søge stillingen.

Opgaver

Som Leder for Myndighed og Indgangen får du både udviklings- og driftsmæssige opgaver, der kan opsummeres i de følgende hovedområder:

  • Ledelse af afdelingen 45 medarbejdere, i tæt samspil med de to teamledere.
  • Formand for visitationsudvalget, hvor alle visitationsbeslutninger træffes.
  • Engagere sig i og tage ansvar for komplekse og ofte dyre enkeltsager.
  • Bidrage til udviklingen af hele socialområdet, som en central del af den strategiske ledelse.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du allerede skabt gode resultater i dit nuværende job. Du motiveres formentlig af at bidrage til at løse en samfundskritisk opgave, for nogle af de borgere der har størst behov.

Uddannelsesmæssigt har du en videregående uddannelse, fx inden for social- eller sundhedsområdet eller måske en relevant akademisk uddannelse.

Forståelse for et godt samarbejde med det politiske niveau og ledererfaring er også vigtigt.

Uddybet Job- og Personprofil

Yderligere information om stillingen finder du i Job- og personprofilen, hvor du bl.a. kan læse mere udførligt om organisationen og de personlige egenskaber vi efterspørger.

Du er meget velkommen til at kontakte Ledelsesrådgiver Michael Bager i Skrivsand på telefon 3018 1714 eller chef for handicap og psykiatri Lone Berner Wolff på telefon 2498 1045, for at høre nærmere om stillingen.

www.slagelse.dk