Uddannelser og kurser

Vi udbyder løbende kurser der afspejler de behov vi observerer i vores dialog og samarbejde i hele Danmark. Nogle kurser udbydes åbent med deltagere fra flere forskellige organisationer, selvom nogle af kurser kan give rigtig god mening i én organisation.

Især de intensive udviklingsforløb er oplagte at tænke som et fælles forløb for en samlet ledelsesgruppe eller grupper af ledere, der har nytte af at udvide kendskabet til hinandens ledelseshverdag.

Vi har solide pædagogiske kompetencer fra undervisningsverdenen i forhold til planlægning og gennemførelse af motiverende forløb. Vi har også kompetencer og erfaring med konsulentopgaver og facilitering af processer for ledere og medarbejdere på alle niveauer.

Vi spænder vidt og har spidskompetencer indenfor meningsskabelse, strategi, dialog i organisationer, personlig ledelsesudvikling, styring, værdier, strategisk kompetenceudvikling og beslutningsprocesser.

Ser du behov som vi ikke har beskrevet blandt vores kurser, så er vi meget lydhøre og indgår gerne i dialog om udvikling af kursus- eller udviklingsforløb som I har interesse for.