Om Skrivsand

Skrivsand.dk løser opgaver i hele Danmark og har mange års erfaring indenfor vores forretningsområder:

Ledelsesrådgivning

Organisationsudvikling

Rekruttering

Uddannelse og kurser

Vi har erfaring fra kommunale, regionale, statslige og private virksomheder, samt fra EU. Vores primære faglighed er ledelse, på baggrund af mere end to årtier på leder og chefniveau. Man er jo også leder af noget og den faglige ekspertise indenfor det specialiserede socialområde er omfattende.


Skrivsand har flere betydninger for os, med referencer til det vi brænder for:

Vi inspireres af alle de bestræbelser der gøres i organisationer for at skabe mening. Mening som udtryk for god ledelse, strategi og følgeskab. Især er vi optaget af den meningsskabelse der bidrager til at organisationen kan nå sine mål, selv om det ikke umiddelbart ses som en del af de store planer eller strategier.

Vi finder inspiration i historien og i fortællinger. I gamle dage blev skrivesand overstrøet blækket i vigtige breve og dokumenter, så man kunne fastfryse og formidle mening. Skrivesand er i sig selv et flygtigt materiale og alligevel lejrer det sig, for en tid, i organisk formede klitter eller som indbydende strande.

Organisationens sandkorn er menneskene og afhængig af hvilken linse vi tager for øjet, ser vi formål, sammenhæng og helheder. Det er fascinerede at se hvordan der under tvetydighed, tvivl og i nogle tilfælde kaos skabes mening. Mening skabes i organisationer, den er ikke. Ligesom skrivesandet, der lader sig forme, men først får mening når vi bruger det til noget konstruktivt.