Vi søger en afdelingsleder for Tilbud og Indsatser i Odsherred Kommune

Kan du favne det specialiserede socialområde og skabe resultater gennem andre? Har du energi, personligt overskud og vil du lede i fællesskab? Så er du måske vores nye Afdelingsleder til Tilbud og Indsatser

Om stillingerne

Vi søger en afdelingsleder, der får ansvaret for Tilbud og Indsatser, der sikrer, at voksne borgere kan få botilbud, bostøtte, beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud eller andre former for sociale indsatser i Odsherred Kommune.

Ansvaret omfatter 150 medarbejdere, et budget på 72 mio. kroner og seks teamledere, der samarbejder godt. Hele afdelingen står på et stabilt socialfagligt grundlag, med en sund økonomi. Fagligheden er høj og omgangsformen i Center for Social og Arbejdsmarked er professionelt uformel, med fokus på både mennesker og resultater.

Har du erfaring fra området, ledelseserfaring og ambitioner på borgernes vegne, så håber vi, at du har fået lyst til at læse job- og personprofilen. Heri har vi bl.a. formuleret de resultater som er vigtigst for at lykkes i stillingen. Du vil bl.a. kunne læse at vi fokuserer på faglighed, borgerfokus, effekt, økonomi og et godt ledelsesfællesskab.

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode rammer for ledelse, et respektfuldt samarbejde, ordentlighed i mødet med borgerne og stort ledelsesmæssigt handlerum. Ansættelse sker efter relevant overenskomst og aflønningen afspejler kravene i stillingen.

Kontakt

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Ledelsesrådgiver Michael Bager på telefon 3018 1714 eller Centerchef for Social og Arbejdsmarked Andreas Hegnsvad på telefon 2129 5126.

Tidsplan

Der er ansøgningsfrist d. 7. juni. Første samtale gennemføres d. 13. juni og anden samtale d. 22. juni 2023.

Læs mere